OCAK
Sebze: Balkabağı, lahana, kabak, karnıbahar, pancar, havuç, kereviz, pırasa, kırmızı turp, pazı, ıspanak, brokoli,
Meyve: Nar, portakal, ayva, greyfurt, elma
ŞUBAT
Sebze: Balkabağı, kabak, lahana, kereviz, pırasa, kırmızı turp, pazı, ıspanak, brokoli, karnıbahar, havuç
Meyve: Nar, portakal, ayva, greyfurt, elma, muz
MART
Sebze: Kabak, pırasa, kırmızı turp, pazı, ıspanak, brokoli, karnıbahar
Meyve: Muz, elma, limon
NİSAN
Sebze: Pazı, ıspanak, taze soğan ve sarımsak, kuşkonmaz, bakla, marul, sakız enginarı
Meyve: Yeşil erik, çağla badem, limon
MAYIS
Sebze: Bayrampaşa enginarı, sakız enginarı, pazı, bakla, patates, çalı fasulye, ıspanak, patlıcan, sivri biber, dolmalık biber, asma yaprağı, taze soğan ve sarımsak, bezelye,
Meyve: Yeşil erik, Çilek, Malta eriği, dut
HAZİRAN
Sebze: Bayrampaşa enginarı, sakız enginarı, kabak, bakla, patates, çalı fasulye, semizotu, asma yaprağı, bezelye, patlıcan, sivri biber, dolmalık biber, asma yaprağı, taze soğan ve sarımsak,
Meyve: Erik, kiraz, dut, kayısı, şeftali
TEMMUZ
Sebze: Bayrampaşa enginarı, domates, salatalık, kabak, bakla, patates, taze fasulye, semizotu, asma yaprağı, patlıcan, sivri biber, dolmalık biber, taze soğan ve sarımsak, bezelye, barbun fasulye
Meyve: Kayısı, kavun, karpuz, şeftali, ahududu, vişne
AĞUSTOS
Sebze: Domates, salatalık, kabak, bakla, patates, taze fasulye, mısır, semizotu, patlıcan, sivri biber, dolmalık biber, kırmızı biber, barbun fasulye
Meyve: Kayısı, kavun, karpuz, şeftali, ahududu, vişne, üzüm, böğürtlen
EYLÜL
Sebze: Domates, salatalık, kabak, bakla, patates, mısır, patlıcan, kırmızı biber, pazı, mantar
Meyve: Kavun, karpuz, nektarin, vişne, üzüm, böğürtlen, mürdüm eriği, incir
EKİM
Sebze: Ispanak, pazı, mantar, yerelması, pırasa, yeşil yapraklı salata malzemeleri
Meyve: Kavun, karpuz, nektarin, vişne, üzüm, böğürtlen, mürdüm eriği, incir
KASIM
Sebze: Pazı, kabak, balkabağı, karnıbahar, yerelması, pırasa, yeşil yapraklı salata malzemeleri
Meyve: Kestane, mandalina, hurma, nar, armut, greyfurt
ARALIK
Sebze: Pazı, kabak, lahana, balkabağı, karnıbahar, yerelması, pırasa, yeşil yapraklı salata malzemeleri, kereviz, havuç, kara lahana
Meyve: Elma, kestane, mandalina, hurma, nar, armut, greyfurt, portakal
16 Eylül 2009 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder